Vandaag gesloten

  • slide

Kraanswijk & Koeientuin

De Koeientuin van Chris Bomers bevindt zich op loopafstand van Natuurpark de Leemputten. Deze Koeientuin is Nederlands eerste Koeientuin. Eigenaar Chris Bomers (van Boerderij Kraanswijk) is super trots op het feit dat 'zijn dames' het zo goed voor elkaar hebben. Naast een gewone ligboxenstal is de stal uitgebreid met een heerlijke tuin waarin de koeien zich optimaal kunnen vermaken. Binnen is buiten. De Koeientuin heeft een speciale vloer waarop de koeien heerlijk kunnen lopen en liggen. Zo gauw de lente zich weer aanbiedt wordt de Koeientuin weer langzaam groen, doordat de bomen die in de Koeientuin staan weer blad krijgen.

Heeft u interesse om een excursie bij de Koeientuin te combineren met bijvoorbeeld een uurtje waterfietsen en een heerlijk drankje op het terras? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Wilt u alleen een rondleiding door de Koeientuin? Dan verwijzen we u graag door naar www.kraanwijk.nl. Hier vindt u tevens informatie over de groepsaccommodatie. Dus zoekt u nog een overnachtingsplek voor een gezelschap van maximaal 22 personen, dan kunt u ook op www.kraanswijk.nl terecht.

arrow_upward